Zelleres halkrémleves

Hozzávalók:
- 400 gr afrikai harcsafilé
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 fehérrépa
- 1 kisebb zellergumó és a zöldje
- 1 krumpli
- olaj
- só, fehér bors, szerecsendió
- 300 gr bőr nélküli süllőfilé
Kevés olajon megpároljuk egy lábasban az apróra vágott vöröshagymát, majd rátesszük a feldarabolt zöldségeket, lepirítjuk majd kevés vízzel felöntjük és fedő alatt jó puhára pároljuk. Érdemes kevergetni.
A péppé párolt zöldségekhez hozzáadjuk a felkockázott és besózott afrikai harcsafilét, szükség esetén további pici vízzel felöntjük és összepároljuk. A kész masszát leturmixoljuk, majd víz, vagy alaplé hozzáadásával beállítjuk a kívánt sűrűséget. Ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval ízlés szerint, majd összeforraljuk. Süllőmorzsát úgy készítünk, hogy egy üresen, közepesen felhevített serpenyőben 1 evőkanál olajon elkezdjük párolni a süllőfilét. A cél az, hogy szétessen, ezért ahogy párolódik villával szétnyomkodjuk. Amikor jó apróra szétesett a süllőfilé, magasabb fokozatra kapcsolunk és lepirítjuk.