Szuper volt az első kecskeméti halvacsora!

hellohal-blog-halshow

Nagy örömmel tartottuk első halvacsoránkat a kecskeméti HelloHal Halbisztróban december 10-én! Aki járt már halshow-n, tudta mire számíthat;

> vetítéssel és élménybeszámolóval egybekötött vacsorán bemutatom az édesvízi halak élővilágát, feldolgozhatóságát és gasztronómiai sokszínűségét. A vendégek bátran feltehetik kérdéseiket, és szívesen osztok meg velük tippeket, tanácsokat.

A menü már-már az ünnepekre hangolódva készült, tekintsétek meg képes beszámolónkkal együtt!

> welcome falat: konfitált harcsatatár noriban marinált gyöngyhagymával, rózsabors mártással
> hideg előétel: süllőcsontból főtt halkocsonya sousvide zöldségekkel
> leves: tejszínes, szerecsendióval ízesített halkrémleves süllőforgáccsal
> meleg előétel: roston sült tört harcsafilével és baconos kelles töltött palacsinta citromfűmártással
> főétel: bundázott haltej, bőrén sült süllőderék és süllőpofa halászlémártással
> desszert: fahéjban, mézben pácolt halfilé rétesben sütve almaágyon

 

 

Kategória: Blog, Egyéb, Előétel, Főétel, LevesCímkék: ,