Kecskeméti workshop fotókkal

workshop

Szuper volt a szombati workshop. Vendégeimnek megmutattam a halak tisztítását, filézését és elkészítését.
Pillantsatok bele fotógalériánkba!

Sokan nem is tudják, hogy fogjanak hozzá az édesvízi halak tisztításához, ezért ezzel kezdtük. Pici anatómia, majd jöhet a filézés.

hal
workshop
halfilé
filézés
filézés
filézés

A filézést és tisztítást pontyokon keresztül tanultuk meg, annyi halat hoztam, hogy mindenkinek legyen lehetősége elsajátítani a folyamatot.

Mi készült belőle?
Pontyropogós és darált hallal töltött palacsinta. Olyan ételek, amit otthon is bármikor kipróbálhat mindenki.

Persze nem csak pontyokról beszéltünk, bemutattam egy ragadozó hal, a süllő filézést is, majd roston megsütöttük.

süllő
süllő

„Köszönöm a szuper bemutatót, öröm volt Veletek! Vasárnap kipróbálom a tanultakat!”

Köszönjük, hogy ilyen sokan érdeklődtetek, reméljük legközelebb is velünk tartotok!

Kategória: BlogCímkék: , , , ,