Ismerj meg!
Halfalatozónkban, a Tisza-tó partján a Magyarországon fellelhető édesvízi halak birodalmába kalauzolunk el. Halételeink kivétel nélkül hazai, friss alapanyagokból készülnek, szálkamentesek.
Vendéglátóegységünkben más szemlélettel és hozzáállással találkozhatsz amikor eljössz és megkóstolsz valami finomat. A hazai hal, mint alapanyag drága, de áraink megfizethetőek. Olyan alapanyagokat használunk, melyek fogyasztása eddig nem volt szokványos, divatos. Semmit sem csinálunk úgy, mint más, szeretünk kísérletezni…
A HelloHal, mint brand egy egyszerű baráti köszönés után jött létre. Kezdetben a hellohal.com oldalra feltöltött halas, édesvízi halas receptekkel jelentkezett az ötletgazda, Horváth Szabolcs, később tematikus halvacsorákon ismerkedhettek meg az érdeklődők a hazai vizek halaival, azok feldolgozhatóságával, sokoldalú gasztronómiai elkészíthetőségével.
Azt valljuk, hogy amit a magyar konyha képes elkészíteni sertésből vagy csirkéből, az – kis túlzással persze – de megsüthető, megfőzhető halból, magyar halból is.
Jelenleg az alábbi esetekben találkozhatsz a HelloHal-al:
- elmehetsz a Tiszaörvényi (Tisza-tó) Halfalatozóba, mely minden évben áprilistól októberig van nyitva.
- megrendelheted a Fishboxot, melyet kiszállítunk halas félkész vagy késztermékeinkből
- olvashatod recepjtjeinket itt, nézheted videóinkat a youtube-on
- kiállítások, vásárok, fesztiválok aktív részvevői vagyunk. Részletek Facebook és Instagram oldalainkon.
Elkalauzolunk az édesvízi halak birodalmába.
