Ismerj meg!

Halfalatozónkban, a Tisza-tó partján a Magyarországon fellelhető édesvízi halak birodalmába kalauzolunk el. Halételeink kivétel nélkül hazai, friss alapanyagokból készülnek, szálkamentesek.

Vendéglátóegységünkben más szemlélettel és hozzáállással találkozhatsz amikor eljössz és megkóstolsz valami finomat. A hazai hal, mint alapanyag drága, de áraink megfizethetőek. Olyan alapanyagokat használunk, melyek fogyasztása eddig nem volt szokványos, divatos. Semmit sem csinálunk úgy, mint más, szeretünk kísérletezni…

A HelloHal, mint brand egy egyszerű baráti köszönés után jött létre. Kezdetben a hellohal.com oldalra feltöltött halas, édesvízi halas receptekkel jelentkezett az ötletgazda, Horváth Szabolcs, később tematikus halvacsorákon ismerkedhettek meg az érdeklődők a hazai vizek halaival, azok feldolgozhatóságával, sokoldalú gasztronómiai elkészíthetőségével.

Azt valljuk, hogy amit a magyar konyha képes elkészíteni sertésből vagy csirkéből, az  – kis túlzással persze – de megsüthető, megfőzhető halból, magyar halból is.

Jelenleg az alábbi esetekben találkozhatsz a HelloHal-al:

  • elmehetsz a Tiszaörvényi (Tisza-tó) Halfalatozóba, mely minden évben áprilistól októberig van nyitva.
  • megrendelheted a Fishboxot, melyet kiszállítunk halas félkész vagy késztermékeinkből
  • olvashatod recepjtjeinket itt, nézheted videóinkat a youtube-on
  • kiállítások, vásárok, fesztiválok aktív részvevői vagyunk. Részletek Facebook és Instagram oldalainkon.

Elkalauzolunk az édesvízi halak birodalmába.

hello_hal_webcimmel