Hello Budapest! Beköltöztünk!

budapest

Hurrá, életre kelt a HelloHal Budapesten is. A Fishbar alnévre keresztelt egység július közepén megnyílt ugyan, de a kezdeti útja igen rögösre sikeredett. A kezdeti nehézségek ellenére lassan teljes csapattal tudunk benneteket fogadni. Elkészült csodás teraszunk is, mely a Ráday utcán hívogat. A Kálvin tér felől tudtok leggyorsabban eljutni hozzánk, a metrotól 100 méterre vár a terasz, igaz címünk Ráday utca 5., de az üzlet a mellette található kis utcából (Török Pál utca) nyílik.

harcsasushi
budapest

Hangulatos belsővel és kitűnő, nemcsak streetfood édesvízi halételekkel várunk. Akik ismerik a tiszaörvényi HelloHal Halfalatozót és megszerettek ott bennünket, nos, ők itt is megtalálják ugyanazokat az ételeket, csak itt belvárosi bisztróhoz illő tálalásban. A kecskeméti HelloHal Halbisztróval azonban szinte teljesen azonos az étlap.

Így aztán a nagy kedvenc pontychips (pontyropogós) mellett a füstölt harcsafalatok, és a sushi is jó választás lehet előételnek. Főételek közül feltétlenül kóstoljátok meg a halászlé risottót, igazi különlegességünk, mint ahogy a brassói halpecsenye is. Aki már unja a fish&chipset, annak ajánlom a saját töltésű halkolbászt, mely egy sütőkolbász, menüben kovászos uborkával, mustárral, kenyérrel tálaljuk.

halászlé risotto
HelloHal fröccs

Amíg készül az ebéded vagy vacsorád, szürcsölj el egy HelloHal fröccsöt, a recept titkos, de a bort nem sajnáljuk belőle.

Szóval kerekedjetek fel és halazzatok a budapesti HelloHalban is.

Asztalfoglalás: +36 30 200 4442

1092 Budapest, Ráday u. 5. (Bejárat a Török Pál utca felől)
HelloHal Fishbar | facebook.com/hellohalbudapest

További halazóinkat itt tudjátok megtekinteni:
Halfalatozó Tiszaörvény | Halbisztró Kecskemét 

Kategória: Blog, Tipp