Halvacsora Cegléden. 2 év után újra találkozunk

Már bőven elmúlt két év azóta, hogy a Cegléden elkezdett és itt megismertetett HelloHal halvacsorát hazai pályán utoljára megszerveztem, megrendeztem.
- az egyik, hogy a HelloHal vendéglátó egységek minden energiámat lekötötték
- a másik, hogy nem olyan természetes az, hogy a barátok, ismerősök , érdeklődők köréből találunk 30-40 főt, aki szívesen megkóstolná az újszerű és innovatív halételeket.
Most mégis elsősorban az ő noszogatásukra állítottam össze a menüt és szerveztük le a helyszínt a JazzCaféba.
A végére pedig egy kedvenc kis desszert érkezik majd, az epres pohárkrém.
Az az igazság, hogy a hazai halas viszonyok nagyon átalakultak az elmúlt években, de erről majd mesélek a vacsorán. Míg 6-7 éve csak a tiszában élő, és többnyire ott fogott halakból állíthattam össze a vacsoramenüt, addig mára ez elképzelhetetlen. Persze én is kísérletezek, kreatívkodok egyfolytában, így ma már olyan szuper alapanyagokat is használhatunk, mint a tokhal.