Gyere nyáár, várunk már!

 

hellohal-elmenyek

Döcögősen indul a május az időjárás tekintetében. Ez nemcsak a halak étvágyát, kapókedvét befolyásolja, de a kedves vendégekét is. Nincs az az igazi teraszra kiülős, fröccsözős, szörpözős, halchipset nassolós idő. A halak is meg vannak bolondulva. A Tisza-tavon ilyenkor már közelíti a 19 fokot a vízhőmérséklet. Most 15…

Ettől persze még a HelloHalnál nem állhat meg az élet. Ezerrel dolgozunk a budapesti üzlet nyitásán, a Fishbar fantázianevet viselő egységünk ugyan teljesen elkészült, prózai technikai okai vannak annak, hogy nem tárjuk ki a kapukat. A welovebudapest azonban már írt rólunk, elképesztő öröm ez. Főleg, hogy ismerik vidéki munkásságunkat.

Kecskeméten, a belváros sétálóutcájában még tavaly novemberben nyitott meg a HelloHal Halbisztró. Érdekes, hogy a tiszai Halfalatozó tapasztalatai alapján kitalált koncepción milyen hamar változtatni kellett. Egyszerűen más az élet Kecskeméten, meghallgattuk az ott élők véleményét, figyelembe vettük kéréseiket és csavartunk egyet az étlapon, mely elképesztően jó lett. Bevallom, magamtól nem mertem volna bevállalni. Abban a pillanatban viszont, hogy kisüt a nap, megtelik a terasz halazókkal.

A Tisza-tónál, Tiszaörvényben már negyedik szezonját kezdi a HelloHal. A természetes vízi halászat megszűntetése miatt „Tiszai Halak Falatozójáról” „Tiszai Halfalatozó” névre keresztelt egységünk eddig két hétvégén volt nyitva. Szívmelengető az a fogadtatás, amivel vártátok a nyitást:

„jobban vártuk, hogy kinyissatok, mint a karácsonyt”, „már számoltuk a napokat a nyitásotokig” és hasonló, szeretettel teli mondatok hangzanak el.

Beneveztünk a nagy Tisza-tavi halászlétesztre és egyébként is, rendületlenül sütjük a halat egész nyáron. Itt is van néhány újdonság, a wrapok és a HelloHal fröccs a teljesség igénye nélkül.

wrap
sült keszeg
Kategória: Blog, Egyéb