Fotópályázat

hellohal-fotopalyazat

Fotózz és nyerj!

Játékszabály

1. Fotózz tiszaörvényi halazónkban!
Nem feltétel, hogy a fotón étel szerepeljen! Bármit lencsevégre kaphattok, ami nektek megtetszik üzletünkben.
Cím: Tiszaörvény, Kinizsi utca 2 /a.

2. Küldd el nekünk a képet üzenetben vagy emailben!
Azzal, hogy elkülditek a fényképet, hozzájárultok ahhoz, hogy az általatok küldött kép felkerülhet a HelloHal Tiszaörvény facebook oldalára, egy Fotópályázat névvel ellátott galériába. A képeket keresztnevetek alapján fogjuk elnevezni, ezért kérünk benneteket, email esetében küldjétek el neveteket is. Továbbá várjuk telefonos elérhetőségeteket is, hogy nyeremény esetén értesíteni tudjunk benneteket.
A fotót a HelloHal Tiszaörvény facebook oldalán privát üzenetben/ vagy az info@hellohal.hu email címen küldhetitek el nekünk.

3. Gyűjtsd a like-okat 2016. augusztus 05-ig!
A fotópályázathoz bárki, bármikor csatlakozhat, a fényképeknek nincs elküldési határideje. Minél hamarabb küldöd a fotódat, annál több esélyed van like-ok gyűjtésére.
A fotókra 2016. augusztus 05. 12.00 óráig gyűjtheted a szavazatokat.

4. Nyerj 10,000 Ft értékű HelloHal vacsit vagy 25%-os HelloHal kupont!
A fotópályázat nyertese a legtöbb like-ot/ szavazatot gyűjtő résztvevő lesz. Nyereménye egy 10,000 Ft értékű  HelloHal vacsora, mely bármelyik üzletünkben lefogyasztható (Tiszaörvény /Kecskemét /Budapest)
Különdíjban részesítjük a nekünk legjobban tetsző fotó beküldőjét.  Nyereménye egy 25%-os HelloHal kupon, mely bármely halazónkban felhasználható. ( Tiszaörvény /Kecskemét /Budapest)
A nyeremények 2016. 12.31-ig használhatók fel. Tiszaörvény esetében szezonban, nyitva tartási időben.

Játékra fel, várjuk a képeket! 🙂 📷

fotópályázat

Kategória: BlogCímkék: