Ebben más a HelloHal!
Egyre több halazó van, a városban és vidéken is egyre gyakrabban találkozni vendéglátóegységekben halételekkel, mert tudjátok #divatahal
Az elvárás mindenhol ugyanaz (lenne):
jóízű halételek, szálkamentesen
Na ez az, ami nem mindig jön össze. Sokan csalódnak és ezt a tüskét nehéz „kinevelni” a vendégekből. Egyre jobban érzem úgy, hogy nagy kihívás, amibe belekezdtem, persze, ezt akkor is tudtam.. De félreértés ne essék, EZÉRT SZERETEM A MUNKÁM.
Lássuk miben más a HelloHal:
- bizalom! Első és a legfontosabb!
Sokan nem ismernek még, de arra kérem őket, is hogy bízzanak abban, hogy élményt, ízélményt nyújtok, ha eljöttök bármelyik halazónkba vagy halvacsorára. Nem lesz szálka, vagy hanyagságból rosszul feldolgozott hal, és ebből következően az a sokat emlegetett „halíz” Nem tehetem meg, mert pont ez ellen dolgozok, és én sem szeretem a keserű, rosszul elkészített halat… Miért is szeretném?! - blogon keresztül halas recepteket osztok meg veletek, így arra bíztatlak benneteket, hogy otthon is bátran fogjatok neki halételek elkészítéséhez. Bátrabbaknak feldolgozás, kezdőknek filézés, sütési tippek és ötletek! Itt nézhetitek meg a receptlistát!
- halvacsora és halshow! Egy este, amikor találkozunk, megismerkedhettek az édesvízi halakkal és gasztronómiai sokszínűségükkel.
Közelről tekinthetitek meg a filézés és sütés folyamatát. Ezekre az estékre mindig érdekes menüt tervezek, így az élmény garantált. Bármilyen halvacsorát szerveztem eddig, mindig baráti hangulat alakult ki. Ti kérdezhettek én válaszolok. Új tudással tértek haza, amit bármikor felhasználhattok a konyhában, vagy akár a halárusnál.
Várunk benneteket Budapesten a Ráday utcában, és Tiszaörvényben a Szabics-kikötővel szemben.
Kategória: Blog