Karácsonyi kisokos, avagy vásárlás, filézés, receptek!

hellohal-karacsony

Finishben vagyunk, közeleg a karácsony! Egyre több halárusnál látok kíváncsi szemeket, érdeklődőket és már-már vásárlókat is. 🎄 🐟
Biztatlak benneteket arra, hogy merész fantáziával, bátran fogjatok neki halas ételek elkészítéséhez. Összegezve az eddigi karácsonyi bejegyzéseket a vásárlástól a filézésen át a receptekig, hasznos tanácsokkal szeretnélek ellátni benneteket.

HALVÁSÁRLÁS

FILÉZÉS

Ha megvásároltátok a halat, izgalmas percek következnek azoknál, akik még nem jártasak a halak feldolgozásában, filézésben, így a következő tippek biztosan hasznotokra fognak válni! 🙂

> Ponty filézése:

> Harcsa tisztítása, filézése: (kattints ide, nézd meg lépésről lépésre!)

> Süllő tisztítása, filézése (kattints ide, nézd meg lépésről lépésre)

süllő
süllő


RECEPTEK

Ha az eddigi folyamatokon túl vagytok, igen büszkék lehettek magatokra, most jöhet a kérdés: Mi kerüljön az asztalra karácsonykor?

Kiválogattam nektek néhány receptet, ami biztos nagy sikert fog aratni a család és barátok körében! 🙂

✔  Aszalt szilvával töltött harcsafilé (Kattints a receptért!)

✔ Roston süllőfilé narancsos-mézes salátával (Kattints a receptért!)

 Rétesben sült fahéjas harcsafilé almaágyon (Kattints a receptért!)

 Harcsamáj sütve snidlinges mascarponéval, friss eperrel (Kattints a receptért!)

✔ Bőrében sült fogasfilé mézes, grillezett körtével (Kattints a receptért!)

fogas
halshow

Ha nem vagy a konyha tündére, akkor sincs gond. Budapesti halazónkban megrendelheted karácsonyi menüdet!
Tiszai halászlé és halas töltött káposzta rendelésed 2016. december 22. 19.00 óráig adhatod le.

Karácsonyi menü átvehető: 2016. december 24-én 9.00 – 12.00 óráig!

Kellemes készülődést és boldog ünnepeket kívánok nektek! 🎄 🎁 🐟

Kategória: Blog, ReceptekCímkék: , ,