Ismerj meg!

A HelloHal a hazai halfogyasztás népszerűsítésében élen járóként kimagasló halmarketing munkát végez. Halazóinkban a Magyarországon fellelhető édesvízi halak birodalmába kalauzolunk el. Halételeink kivétel nélkül hazai, friss alapanyagból készülnek, szálkamentesek.

Vendéglátóegységeinkben más szemlélettel és hozzáállással találkozhatsz amikor eljössz és megkóstolsz valami finomat. A hazai hal, mint alapanyag drága, de áraink megfizethetőek. Olyan alapanyagokat használunk, melyek fogyasztása eddig nem volt szokványos, divatos. Semmit sem csinálunk úgy, mint más, szeretünk kísérletezni…

Jelenleg két halazóban is várjuk vendégeinket, ahol bemutatjuk a halak gasztronómiai sokszínűségét:

A HelloHal, mint brand egy egyszerű baráti köszönés után jött létre. Kezdetben a hellohal.com oldalra feltöltött halas, édesvízi halas receptekkel jelentkezett az ötletgazda, Horváth Szabolcs, később tematikus halvacsorákon ismerkedhettek meg az érdeklődők a hazai vizek halaival, azok feldolgozhatóságával, sokoldalú gasztronómiai elkészíthetőségével.

Azt valljuk, hogy amit a magyar konyha képes elkészíteni sertésből vagy csirkéből, az  – kis túlzással persze – de megsüthető, megfőzhető halból, magyar halból is.

Elkalauzolunk az édesvízi halak birodalmába!

hello_hal_webcimmel